Apartamente bragadiru

by classified .

Ansamblul smartcityresidence, apartamente bragadiru, este situat la 20 de metri de capatul liniei RATB 302 ce delimiteaza Sectorul 5 de localitatea Bragadiru. Principalele mijloace de transport sunt liniile RATB (302, 303 si 428), liniile de maxi taxi, conexiunea pentru masini este una foarte buna sunt doua benzi pe sens si mai multe giratorii. Distanta de la statia RATB catre statia tramvaiului 32 (metroul usor  catre Piata Unirii) se parcurge in cateva minute.

Locatarii ansamblului rezidential smartcityresidence.ro se pot bucura de linistea unei zone fara trafic intens, cat si de un aer mai putin poluat decat cel din centrul Bucurestiului.

Este foarte important sa ne putem relaxa dupa o saptamana incarcata sau o zi grea, si pentru ca noi intelegem acest lucru, va punem la dispozitie apartamente bragadiru  salon de infrumusetare la cativa zeci de metri.La sfarsitul unei zile de munca, in care ati avut parte de tot stresul cotidian cauzat de problemele orasului, revenirea acasa nu poate decat sa va aduca relaxarea necesara pentru a va reincarca cu energie pentru noua zi ce va urma.